Wie zijn we?

20200705_104605 (2)DUDETRUCK werd geboren vanuit mijn passie voor koken en liefde voor mensen. Lekker eten creëert ontmoeting en verbinding. Voor mij dé drijfveer om mijn droom na te jagen…

Een boeiende zoektocht als startend ondernemer, die vanuit mijn
energieke persoonlijkheid, zotte ideeën en ontmoeting met anderen, vorm kreeg.

Naast mijn bestaande concepten, ga ik vol goesting aan de slag met jouw unieke vraag als klant en creëren we ‘samen’ een ‘culinair genotsmoment’. Jij bent uniek en jouw feest is uniek! Vanuit een persoonlijke aanpak gaan we samen brainstormen en co-creëren om zo hét perfecte concept uit te werken, volledig naar jouw wens!

DUDETRUCK maakt als culinaire duizendpoot, gebruik van een volledig aanpasbare trailer. Van hapjes tot volwaardige maaltijden, pasta tot burgers, vegan tot meat of een combinatie van.

Aarzel niet het contactformulier in te vullen en ik bezorg u vrijblijvend de gevraagde informatie. Indien gewenst, breng ik u ook op de hoogte van de openbare evenementen waar je DUDETRUCK kan terugvinden.

Volg me ook op facebook via de link: http://facebook.com/dudetruck9000

 

Terug

%d bloggers liken dit: