Visie

Zero waste! Daar ga ik voor! Ik streef ernaar om zoveel mogelijk biologisch afbreekbare materialen te gebruiken. Zo probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een proper klimaat.

Alle gerechten worden aangeboden in recipiënten die milieuvriendelijk zijn. Je kan er ook voor kiezen om eigen herbruikbare materialen ter beschikking te stellen. Uiteraard wordt de verpakkingskost dan in mindering gebracht.

Bij alle maaltijden (zowel Take Away als op verplaatsing) streven we ernaar om de korte keten zoveel mogelijk te volgen. Alle vleesproducten komen van Belgische kwekers. Eerlijk heerlijke producten dus.

Voor de Take Away maaltijden wordt druk gezocht naar een milieuvriendelijke verpakking. Breng gerust je eigen pot of pan mee. Vermeld dit zeker bij je bestelling.

Ik doe beroep op een speciaal uitgewerkt programma om mijn hoeveelheid aan ingrediënten te berekenen. Daardoor kunnen voedseloverschotten in grote mate vermeden worden. Als er dan toch restjes zijn, worden die bezorgd aan organisaties die iets betekenen voor mensen met een kwetsbaarheid. Sharing is caring… een klein gebaar waar iedereen beter van wordt!

  Terug

 

%d bloggers liken dit: