Op maat

Koken is een ontdekkingsreis tussen smaken, geuren, kleuren, combinaties van diverse ingrediënten én mensen. Wij wensen zo goed als mogelijk aan uw wensen te voldoen, wat maakt dat ‘koken op maat’ ook voor ons telkens weer een speciale, unieke beleving is. 

Laat jouw fantasie de vrije loop en wij creëren een lekker gerecht voor u en uw gasten.  Wij koken graag vraaggericht. Alles is bespreekbaar en volledig op uw maat. Onze passie is mensen kunnen verwennen met lekkers uit uw keuken of uit de foodtruck

Ons doel is om samen een concept te bedenken dat wij uitvoeren zodat u kan ontspannen. We bespreken welke gerechten u wenst, zowel naar budget als culinaire voorkeur toe. We zorgen ervoor dat alles matcht met het totale (feest)concept. 

Familiefeestjes, vriendenonderonsjes, een feestje op kantoor? Bij u thuis, in een feestzaal, de bedrijfskantine, een chalet in de Ardennen? Geen zorgen, het kan overal. Met de minimale keukenuitrusting of daar waar er een plekje is om de foodtruck te plaatsen, kan een heerlijk menu uitgewerkt worden. 

Na een persoonlijke afspraak werkt de chef een gepersonaliseerd voorstel uit en een offerte op maat. 

 

%d bloggers liken dit: