Formule Afters

‘After’ dinner

Na een burger, pasta of concept op maat geserveerd door de Dude kan er één nagerecht of een dessertbord met verschillende zoete zondes voorzien worden.

Chocolade, een subtiele zure toets of liever een gekke combinatie van kruidig en zoet? We luisteren naar wat uw smaakpapillen prikkelt en maken een voorstel en offerte op maat.

‘Zoet’ concept

Vanuit de foodtruck kunnen wij ook een ‘zoet’ feestje als totaalconcept aanbieden. Altijd plezant om op een kinderfeestje de kids te verwennen met verse pannenkoeken en de nodige toppings. Of liever een lekkere kleurige donut en gekke snoepjes? Heb je zelf een voorstel of idee, deel het gerust met ons en we creëren een ‘zoet concept’ op maat.

  • Bediening vanuit de foodtruck.
  • Opstartkost: 150 euro (tot 100 personen) – 100 euro (vanaf 100 personen)
  • Uw gasten hebben 2,5 u tijd om aan te schuiven aan de foodtruck (exclusief klaarzetten en afruimen) – dit is ruim voldoende om iedereen vlot te bedienen.
  • Per extra uur bediening kost dit 50 euro/teamlid.
  • Verplaatsingskost: 50 ct/km vertrekkende vanuit Sint Amandsberg.
  • U bestelt per persoon.
%d bloggers liken dit: