Dude's Burgers

Soms moet het vooruit gaan. Een snelle hap die toch lekker, gezond én verrassend is. Dude’s Burgers.

Je kent het wel: een markt, kermis of ander evenement. De honger begint te knagen en je bent op zoek naar iets lekkers, het liefst gezond en vooral betaalbaar. Dudetruck bied een verscheidenheid aan heerlijke burgers die aan jouw eisen voldoen. Meer zelfs: een extra twist is altijd aanwezig.

Niet de traditionele foodtruck gourmet burger, maar de Dude Angus Beef Burger. Het Angus-ras staat bekend om haar vleeskwaliteit. De dieren groeien op met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Deze burger bevat trouwens énkel rundsvlees!

The Pulled Chicken Burger, voor wie een smaaksensatie wil beleven van begin tot einde. De Pulled Chicken bereid ik met een heerlijke Barbecuesaus en heerlijk kippenvlees. Door te kiezen voor kippenrassen die meer bewegingsruimte krijgen en een gebelanceerde voeding krijgen bekomen we de heerlijke smaak van een eerlijke burger. Beter voor milieu en dier!

Als vegetarische variant bied ik je de heerlijke Zeegroentenburger aan, op de kaart “Seaweed Burger”. Deze lekkernij bevat wakamé, vergezeld van venkel en bonenpasta. Hij bevat ook kippeneiwit, en is dus niet vegan. Het krokante laagje panco zorgt voor een heerlijke bite!

De burger word begeleid met een heerlijke Mangochutney, tuinkers, raap- en rode bietschilfers en roze ui. Sausje naar keuze, natuurlijk.

De Burgers zijn zowel verkrijgbaar tussen een broodje als op een toast en variëren van 300gr tot 450gr. Door jouw feedback werk ik voortdurend aan mijn heerlijke producten. Innoveren en verbeteren is een verdienste die bij jou start!

  • Seaweed
  • Pulled Chicken
  • Angus Beef
Terug
%d bloggers liken dit: