Appetizers

Niets leuker dan aperitieven met vrienden, als start van een heerlijk diner… Met plezier zorg ik, naast het hoofdgerecht, voor een rijk gevulde salontafel met diverse hapjes.

Liever een hele avond snoepen? Dat kan. Terwijl jullie aan de babbel slaan, kunnen wij vanaf 20 personen, een ‘knabbelmenu’ voorzien. De porties worden in dit geval aangepast! Wist je dat de sushi dagvers gemaakt wordt? Zo kan ik de perfecte smaaksensatie garanderen.

Een hartverwarmende quiche is altijd lekker als hapje én er zijn verschillende variaties mogelijk: vlees, vis, veggie, vegan? Klassieke groenten of liever experimenteren met ‘vergeten’ groenten? Aangepaste of een iets gewaagdere kruiding? Liefhebber van fruit in de quiche, diverse kazen? Ik bereid ze heel graag met de ingrediënten van uw voorkeur!

Ook het ‘radijsje in volle grond’, ‘de gravad lax vergezeld van rode biet en zure appel’, bruchetta’s, kruidige popcorn, … enz. kunnen deel uitmaken van jullie ‘knabbelmenu’!

Meer informatie over prijzen, formules vind je op de prijslijst pagina. Ook voor alle info over allergenen, allergieën en diëten kan je op de site terecht…

Terug
%d bloggers liken dit: